Homestyling med snygga möbler inför försäljning

Ska du sälja din bostad? Då behöver du förmodligen styla ditt hus eller lägenhet inför fotografering och visning. Att ha en snygg inredning är a och o, samt att hemmet är i gott skick.  

Om du är ute på nätet och tittar inredning och snygga möbler då och då, har du säkert ramlat in på Trendrum. Där finns det massor av fåtöljer, soffor, bord och stolar. Perfekt för det bekväma och stilrena hemmet. Men hur ska man då styla sitt hem innan försäljningen?

Tips på inredning inför försäljning

Första intrycket är viktigt, inte minst när det kommer till en bostadsvisning. Planlösningen, läget och standarden är förstås det mest avgörande, men underskatta inte de små detaljerna – Residence

Se till att framförallt rensa bort onödiga prylar. Ett luftigt hem känns bättre att kliva in i, det ger även spekulanterna en chans att se hur det skulle kunna se ut med deras egna möbler och saker. Andra tips är att pynta med grönska, där växter i olika färger, former och storlekar fungerar minst lika bra som en snygg tavelvägg. Det gör även att luften känns renare och fräschare. Billiga sätt att få bostaden att se ny och fräsch ut är att måla karmar och lister, socklar och andra detaljer som snabbt får ett slitet uttryck. Byt ut gardiner och handdukar också, så ändrar du kvickt utseendet på hela hemmet. Det behöver faktiskt inte vara så mycket svårare än så när du ska styla inför en eventuell visning, en fotografering eller liknande.

Mer om detta och ännu fler tips får du när du läser denna artikel i Sydsvenskan.