Med rätt belysning inför visningen

Att hålla sig á jour med inredningstrenderna kan ibland kännas krångligt. Var det rött, blått eller aprikos som gällde? Hur var det nu, var det inne eller ute med nakna glödlampor? Faktum är att den senaste trenden inte är så viktig för din annons och visning. Men rätt belysning kan vara avgörande.

Att inreda sitt hem inför en visning och fotografering kan ibland kännas svårt. Många är oroliga på att de tappar potentiella tusenlappar för att de råkade välja fel storlek på en bordslampa inför visningen. Och visst spelar inredningen roll när det är dags att fota sin lägenhetsannons – men det behöver inte vara så svårt egentligen. Vill du vara säker på att hitta rätt lampa så kan du gå in på lampgallerian och scrolla bland ett ordentligt, stort och trendigt utbud.

Mörkt och ljust på rätt ställen

Hälften av svenskarna är övertygade om att rätt styling ökar värdet på din bostad med 10% eller mer. Det kan absolut ligga något i det. En snygg, fräsch inredning kommer göra att din lägenhet når fler spekulanter. Ett illa inrett hem utan möbler minskar faktiskt värdet. Men huvudsaken är att den är sparsamt inredd så att folk får utrymme att drömma. Belysningen är en sak som kan förändra intrycket totalt i din lägenhet. Dämpa gärna belysningen i sovrummet, där folk vill att det ska vara mysigt. I köket, ska det dock vara ljust och fräscht.

Att leta inspiration på internet är alltid ett bra sätt att komma igång. Här listar svd.se lite inredningstrender för 2018 som kan vara kul att locka fram dina idéer på. Var inte rädd för att göra det personligt! Det gör ju att din lägenhetsannons blir ihågkommen.

Sedan kan du förstås alltid sålla i vad som absolut känns passé och tråkigt, som Expressens 12 saker du måste sluta inreda med 2018.